Report item
Item specifics
  • Type: Emergency / Portable
  • Output Interface: Single USB
  • Battery Capacity(mAh): 3001-5000mAh
  • Quality Certification: CE
  • Output: 5V/1A
  • Is LED Lamp Illumination: No
  • Weight: 222g
  • Battery Type: Li-polymer Battery
  • Model Number: ETM-127
  • Supports Solar Energy: No
  • Input Interface: Micro USB
  • Support Quick Charge Technology: No
  • Size: 115 x 60 x 10mm
Product Description


ultra thin li-polymer usb portable mobile charger


Product Description




ETM-127 mobile charger

Cell/Battery Type:

Lithium Polymer Battery (Li-polymer)


4000mAh - 5000mAh

DC Input:




LED Indicators

4 LED power indicators


115 x 60 x 10mm

Casing Material:




Color Available:

Red, Blue, Black, White or customized



Power Efficiency

over 85%

Cycle Life

over 1000 times


FCC, CE, RoHs and MSDS, etc


One Year Warranty


For Smartphones and tablets.

Delivery Time:

Sample without logo: 2 day

Sample with logo: 7 days

Production Time:

3-14days, *depends on order quantity


Paypal, Western Union, Bank transfer, T/T, etc 


Please leave us a note the color you need ,or we will send out randomly .



Package included : 


1 x USB Cable


1 x power bank (without retail package )





Our Services









Company Information






Q1: Are you a trading company or factory?

Ans: We are a manufacturer.


Q2: Where is your factory?

Ans: Our factory is located in Shenzhen, China.


Q3: What is the battery cell inside?

Ans: Use For Samsung Lithium battery/Grade A Lithium battery/ High reliable lithium polymer battery. 


Q4: How many times can my power bank be recharged?

Ans: Recharge over 1,000 times without any significant decrease in battery performance


Q5: Do you offer samples?

Ans: Yes, we offer samples for quality tests. Please send us an e-mail.


Q6: Can we print our company logo/brand on the charger and packing?

Ans: Yes, please contact us for further information.

         Print Method: Silk screen/Laser engraving, etc.


Q7: Is the power safe?

Ans: We promise to provide high quality products to our customers.

          We have more than 10 year experience in power bank development and manufacturing.


Q8: How long does it take to fully charge the power bank?

Ans:   It depends on the REAL CAPACITY of the power bank. The larger REAL CAPACITY, the longer charging time may be required. Please order from reliable manufacturers.


Q9: If I am not going to use my power bank for a long time; is it best to store it with a charge remaining?

Yes. It should be stored with at least 60% charge remaining. This helps to keep the internal battery in good condition.



Packaging Details
  • Unit Type: piece
  • Package Weight: 0.3kg (0.66lb.)
  • Package Size: 15cm x 12cm x 8cm (5.91in x 4.72in x 3.15in)
Calculate your shipping cost by country/region and quantity.
Quantity: Ship to:
Packaging Details
  • Unit Type: piece
  • Package Weight: 0.3kg (0.66lb.)
  • Package Size: 15cm x 12cm x 8cm (5.91in x 4.72in x 3.15in)
We support the following payment methods. All payments made on AliExpress are processed by Alipay.